Traditionele Thaise Massage

De traditionele Thaise massage is eigenlijk een passieve vorm van yoga. Door middel van rustige bewegingen, acupressuur, rekken, masseren en reflexologie worden de energiebanen in uw lichaam gestimuleerd. Tijdens de massage draagt u een gemakkelijk zittende Thaise pyjama die door ons verstrekt wordt.

Bij deze stevige massage maakt de masseuse zelfs gebruik van ellebogen en knieën om uw lichaam zo te kneden tot dat het laatste restje spanning verdwenen is. Dit met als doel het lichaam en geest te harmoniseren en blokkades op te heffen.

Zo heeft Thaise massage onder andere een positieve invloed op chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. De massage verbetert de bloedcirculatie, zorgt voor een soepelere huid, spieren en gewrichten, bestrijdt stress en verminderd negatieve gevoelens.

Thaise Olie Massage

De olie massage heeft vooral een ontspannende werking. Deze massage werkt preventief voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid, door het  ontspannen van uw spieren en de afvoer van afvalstoffen uit uw lichaam.

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van olie en wordt gewerkt met strijken, kneden, kloppingen, schuddingen en frictioneren. Met deze technieken worden de spieren verwarmd en kunnen ‘knopen’ opgespoord en behandeld worden.

Ook wordt hiermee de doorbloeding gestimuleerd en een complete ontspanning bereikt. De werking van de massage heeft direct te maken met aandacht, warmte en ontspanning.

Een aangename olie massage kan klachten voorkomen doordat tijdig aandacht besteedt wordt aan lichaam en geest. Het is een moment om los te komen van de dagelijkse stress en vermoeidheid en te genieten van een moment voor uzelf. Een regelmatige behandeling bevordert duurzame reiniging en ontspanning en kan bovendien rimpels en cellulitis.

Thaise Voetmassage

Ook de voetmassage maakt onderdeel uit van de traditionele Thaise massage. De voetmassage is een zeer zachte en ontspannende massage die gebaseerd is op de voetreflexologie. Daarbij wordt uitgegaan van het principe dat zich in de voeten allerlei zones bevinden die in verbinding staan met de rest van het lichaam.

Door een zone op uw voet te masseren, wordt daardoor tegelijkertijd het deel van uw lichaam behandeld die met die zone in verbinding staat. Dat betekend dat een voetmassage eigenlijk een schaduwmassage is van het hele lichaam en dus niet alleen een weldaad is voor uw voeten, maar voor uw hele lichaam en geest.

Bij de Thaise voetmassage wordt naast massage met de handen ook gebruik gemaakt van drukpuntstokjes. Dit zijn speciale houten stokjes waarmee specifieke drukpunten in de voeten gestimuleerd worden, wat de bloedsomloop in voeten en benen verbetert en een goede werking van de organen stimuleert.

Ten slotte werkt Thaise voetmassage ook heel ontspannend. Het heeft dan ook een positief effect op stress en vermoeidheid.